O Samson brendu

Samson Technologies je američka kompanija za audio opremu, kao i proizvođač muzičke opreme i električnih uređaja.

Istorija

Istorija Samson Technologies započela je 1980. godine dizajnom bežičnog mikrofonskog sistema. Danas Samson prednjači u potrošačkom i profesionalnom zvuku sa poznatim brendovima poput Samson i Hartke. Više od 300 različitih modela se prodaje i distribuira u preko 130 zemalja sveta.

1980. godine Samson je predstavio svoj prvi bežični sistem mikrofona. Samson je dugi niz godina lider u bežičnim i profesionalnim audio rešenjima. Početkom 1990-ih, kompanija je proširila svoj portfelj audio proizvoda razvijanjem pojačala snage, konzola za mešanje, žičnih mikrofona i procesora audio signala. 2005. godine Samsonovi inženjeri predstavili su prvi profesionalni USB mikrofon na svetu za upotrebu muzičara, emitera i ljubitelja podcasta. Njihovi USB mikrofoni sada su industrijski standard.

2005. kompanija je lansirala prvi profesionalni USB mikrofon za muzičare, izvođače i svakodnevnu upotrebu. Samson proizvode koriste Eric Clapton, Steve Vai, Richie Kotzen, Herman Li, Larry Mitchell i mnogi drugi.

Samson slušalice

Industrijski standar studijskih slušalica u svetu pa i kod nas je svakako SR850 model. 

Samson pojačala za slušalice

Da bi ste imali dobar zvuk neophodne su Vam dobre slušalice. Međutim, da bi ste imali perfektan ton, pored slušalica, neophodno Vam je i dobro pojačalo.

Samson mikrofoni

Samson nudi široku paletu dinamičkih i kondenzatorskih mikrofona. Pored toga, postoje wireless opcije, kao i USB mikrofoni.

Samson zvučnici i miksete

Samson je svoje iskustvo u dizajnu zvuka preneo i na ozvučenje.

Izdvajamo iz ponude

Scroll to Top